December 9, 2010

bila mata berkata " GUA PEDULI APA !!! "

ini gambar mata tapi bukan GUA punya !


aiya, ini malam wa punya mata manyak susah mau lentok.

wa pusing kira, wa pusing kanan, itu mata tetap terkebil-kebil seperti "bang bil" baru bangun dari tido.


ini malam wa x ada minum itu tongkat ali nescafe kegemaran wa, tapi apa pasat wa punya mata ini macam.


sehubungan dengan itu wa mengambil keputusan drumstik drastik untuk mengupdate template blog wa.


itu template lama ada banyak ok jugak, tapi wa memang jenis yang suka mencuka mencuba benda baru.

wa buat itu kamikaze, update template di kala keboringan dan tiada idea.
wa exactly blur apa wa cuba buat, tp wa layan je tgn gua menekan sini sana dan sinun.

so ini wa punya template yg baru.

wa harap lu orang cuka suka sama wa punya template yg baru, tapi kalau lu orang x suka apa wa boleh buat.
lu orang try bg recommendation apa blog wa still kurang ok !

wa rasa wa better off to bed rite now, before wa mencarut mengarut ntah apa2.

wa chow sinci dulu.

adios !


p/s : lu orang drop itu komen pasat wa punya template baru ada ok @ x ada ok, nnt wa try buat penambahbaikan mana yg kulang kurang.

5 comments:

  1. aku tengok ok je la....tapi kalau boleh buat la colour lebih ceria...ni pendapat aku la

    ReplyDelete
  2. @ nur 'afifah :)
    template ala2 matrik, hehe

    ReplyDelete
  3. @ Khairy
    gelap je kan, nnt aku try wat penambahbaikan.

    ReplyDelete