December 11, 2010

383 & Blog Baru Pilihan Malaysia?

383!

blog baru pilihan Malaysia?

apa kaitan 383 dengan blog baru pilihan Malaysia?

apa itu blog baru pilihan Malaysia?

 exactly aku nak cerita pasal blog baru pilihan Malaysia.

blog newbie ni sudah berjaya tersenarai.

tempat ke 383 daripada 384.

berada di dalam kumpulan ke 10 daripada 10.

terbukti betul2 newbie, 2nd last place.

bak kata Green Days, NICE GUYS FINISH LAST!
KLIK DI SINI UNTUK MENGUNDI 383


mesti korang pelik, kenapa aku nak kena bgtau ini semua kat korang?

mesti korang pelik, kenapa aku nak kena bgtau ini semua kat korang?

punya pasal la blog ko no 393 ke, 696 ke!

' ada aku kisah? ', terpekik di dalam sanubari korang.

btol x?

lets check it out, ada apa dengan 383
KLIK DI SINI UNTUK MENGUNDI 383

mesti korang pelik, kenapa aku nak kena bgtau ini semua kat korang?
 
ni aku story sket, mengenai blog baru pilihan Malaysia.

kesemua yang tersenarai di dalam blog baru pilihan Malaysia akan mendapat no unik masing2 (383 bagi blog newbie ini).

setiap blog akan diundi di oleh pengundi, dan blog newbie ini tidak terkecuali.
KLIK DI SINI UNTUK MENGUNDI 383

mesti korang pelik, kenapa aku nak kena bgtau ini semua kat korang?

CARA PENGUNDIAN.
  • Undian peringkat pertama - semua kumpulan akan dibuka serentak untuk undian peringkat ini. 5 blog  bagi setiap kumpulan yang mendapat undian tertinggi akan layak ke undian peringkat kedua..
  • Undian peringkat kedua - 50 blog (5 blog dari 10 kumpulan = 50) akan dihimpunkan untuk diundi. pemenang gelaran blog baru (2010) pilihan akan diumumkan dalam bentuk top 5 top 10 bersempena dengan tahun 2010
  • Senarai undian nanti akan dikeluarkan dalam bentuk nombor blog (383) anda seperti dalam senarai, bukannya nama blog  anda..
  • gadjet poll akan digunakan, anda hanya undi nombor blog pilihan anda.. 
  • tidak perlu tulis nombor blog pilihan di ruangan komen nanti..
mesti korang pelik, kenapa aku nak kena bgtau ini semua kat korang?

hopefully u guys faham kenapa no 383 terlalu amat ditekankan dalam entry kali ini.
 
undi jika anda rasa blog newbie ini layak untuk bertanding di peringkat seterusnya.

peluang terbuka kepada semua yang tersenarai.

best of luck for the contestant ! 

mesti korang pelik, kenapa aku nak kena bgtau ini semua kat korang?

ingat 383, ingat Geekz36.
383 for ALL
 vote for 383!
mesti korang pelik, kenapa aku nak kena bgtau ini semua kat korang?
 
Masa untuk mengundi mungkin dibuka pada minggu depan.
Jam 7 pagi 13 disember (isnin) - jam 7 pagi 17 disember (jumaat)




VOTE BLOG INI JIKA ANDA RASA BLOG INI LAYAK UNTUK KE PERINGKAT SETERUSNYA !
KLIK DI SINI UNTUK MENGUNDI 383



p/s: maaf jika entry ini sangat annoying !

9 comments:

  1. TAHNIAH tercalon di BPPM !
    Salam perkenalan. Momoy datang support kawan-kawan

    Dear tolong support Momoy dari kumpulan 10 juga yer No. 382 di BPM yer. Much thx
    MY RECENT POST : ETUDE HOUSE - Korean Cosmetics

    Jangan lupa VOTE di BBPM No. 382 !!

    ReplyDelete
  2. peh...tahniah beb sebab tersenarai...bukan calang2 tu. AKu sendiri pun tak tersenarai....

    ReplyDelete
  3. Good luck dear
    Jom Vote Momoy juga yer No. 382 --- pilihan 10
    Much thx
    Undi No. 382 buka sekarang!!

    ReplyDelete
  4. hye..liya dah vote blog kamu...=)
    gud luck k..
    klu sudi vote larh blog liya jugak..
    no.384 group 10...
    *winkwinkwink

    ReplyDelete