January 21, 2011

Cara Activate Microsoft Office 2010.

sangat rimas bila buka microsoft office dan keluar pop-up mengatakan "this copy of microsoft office is not activated". bertambah rimas bila tengok header microst office warna merah, nak buat kerja pun jadi malas. so aku pun tanya uncle google, macam mana nak atasi masalah ni. maklum la, nak beli orginal version tak mampu lagi. belajar pun tak habis lagi. uncle google yang bersimpati dengan cerita aku telah menyarankan satu software untuk activate microsoft office aku ni. domo arigato uncle google. jom tengok software apa yang uncle google bagi kat aku.

Office 2010 Toolkit and EZ-Activator 2.0.1

seriously bersesuaian dengan namanya, EZ-Activator. cuma satu klik dan microsoft office anda akan menjadi active seperti original.


Preview: gambar sebelum dan selepas.

 


Cara Activate Microsoft Office 2010

1. Klik "EZ-Activator" dan selesai.



Download Office 2010 Toolkit and EZ-Activator 2.0.1

Hotfile Link

11 comments:

  1. TY!memang mencari2 sejak seminggu ni...terbaik!!!

    ReplyDelete
  2. Da lama aku nak benda alah ni... tq bro.

    ReplyDelete
  3. @ fauzibest5

    aku tercari-cari sejak mula-mula guna office 2010 ni. sekarang baru jumpa. =P

    ReplyDelete
  4. @ Muhammad Burn

    aku pun baru jumpa pagi td, =)

    ReplyDelete
  5. Ooooo ada cara nak activate dia. Terima kasih kerana berkongsi maklumat.

    ReplyDelete
  6. @ Cempakamelati

    sam2-sama. sharing is caring, =)

    ReplyDelete
  7. @ adwafarahin

    sama-sama kaseh. =)
    sharing is caring

    ReplyDelete
  8. dah kene deleted plak... :(

    ReplyDelete
  9. hmm.. betul laa. dah kena delete plak.. huhuhu..

    ReplyDelete