January 24, 2011

ABBYY Fine Reader 10 [Portable ]

software ni memang terbaik. untuk para penciplak, tukang "kopi milo" assignment, dan lain-lain, korang wajib ada software ni. banyak function yang ditawarkan, tapi yang paling menambat hati adalah function "convert pdf/ image to microsoft word". style tu, snap assignment guna HP, pastu convert guna software ni. function-function lain korang tengok gambar kat bawah. memang x rugi ada, di saat terdesak dan memerlukan, solusi sentiasa ada. 



Download link :
HOTFILE LINK


p/s: ini merupakan versi portable. tak perlu install. =P

p/s/s: gunakanlah software ini ke arah kebaikan. jauhi kemungkaran. =)

11 comments:

  1. best gile ayat ni..
    gunakanlah software ini ke arah kebaikan. jauhi kemungkaran. =)

    ReplyDelete
  2. @ misz sheyla

    macam2 boleh buat dengan software ni. pandai2 la guna ye, =)

    ReplyDelete
  3. Terima kasih, saya sedang download.

    ReplyDelete
  4. wow stylo! hehe. nak download lah nnt! hehehe

    ReplyDelete
  5. @ r-5

    serius style bro, x rugi download. =)

    ReplyDelete
  6. terbaek ni bro... ni memang version last ke...

    ReplyDelete
  7. @ Muhammad Burn

    latest version bro, terhangat di pasaran. =)

    ReplyDelete