January 3, 2011

Promosi! Akaun Hotfile 6 Bulan Rm20 Sahaja




aku nak cerita pasal satu blog yang menawarkan penjualan akaun premium serendah rm 20.00 untuk 6 bulan. file hosting yang mereka cover adalah hotfile(my favourite), megaupload dan fileserve. cara payment, cara nak apply, cara nak contact dll semua terkandung dalam blog ni. memang berbaloi-baloi. aku dah try, sebab tu berani promosi kat sini. jom usha blog ni jika korang berminat. =)

terima kasih kerana sudi membaca. =)

10 comments:

  1. x ada la. hotfile ni satu jenis file hosting. dorang ada server sendiri untuk simpan data2 seperti movie, software, etc.

    ReplyDelete
  2. membe ade suke download2 cter t i akn pas link nie kat die..tengs ya!

    ReplyDelete
  3. hehe, tq. x rugi pun beli bg pendownload dan lanun tegar. =)

    Entry terbaru: Promosi! Akaun Hotfile 6 Bulan Rm20 Sahaja

    ReplyDelete
  4. buleh je nak guna berukband, tp berukband ada limit bandwith. kalau dah habis bandwith, internet jd slow sket dr biasa

    ReplyDelete
  5. pembetulan. berukband bukan jd slow tp akan merangkak, dan akhirnya mampos.... hahahahaha

    ReplyDelete
  6. itu dia review yg paling tepat dari seorang bekas pengguna berukband. =)

    ReplyDelete
  7. geekz36 acc ni bro jualker bro promote...tgk rege xada rm20 6 bulan pun....

    ReplyDelete
  8. tlg promote je, x dapat komisyen pun. try usha hofile share 6 bulan, cuma rm 20.00 je. kalau single mmg mahal sket. =)

    ReplyDelete